Google Annonsering:
Hvordan lykkes i 2023 [Komplett Guide]

I denne artikkelen vil vi se på hva Google-annonsering er, hvordan dette fungerer!

 • Google-annonsering er en av de mest effektive måtene å øke synligheten din på nett.
 • Se hvordan du kan optimalisere annonseringen din for å oppnå best mulig resultat.
 • Tips og råd finner du også!
Google-Annonsering-Hvordan-lykkes-i-2023
Oppdatert: 23/03/2023

Google Ads er en viktig annonseringsplattform for mange bedrifter, men med stadige endringer i plattformen kan det være vanskelig å følge med på alle de nye mulighetene og hva som er de beste grepene.

Ved å annonsere på Google kan du nå ut til en større målgruppe, og øke sjansen for å få flere kunder.

Her er noen viktige punkter for å hjelpe bedrifter å tilpasse seg endringene og få beste avkastning på investeringen sin.

Hva er Google-annonsering? 

Google-annonsering er en annonseringsplattform som lar bedrifter annonsere på Google, og andre nettsteder som er en del av Google Display Network.

Annonsene vises øverst på søkeresultatsiden når brukere søker etter bestemte søkeord eller fraser gjennom Google Ads.

Kom-i-gang-med-Google-Ads-og-annonsering-i-Google

Hvordan fungerer Google-annonsering?

 • Google-annonsering fungerer ved hjelp av Google Ads-plattformen. For å annonsere på Google må du først opprette en annonsekonto og velge hvilke søkeord eller fraser du vil at annonsene dine skal vises for.
 • Deretter må du angi budene dine for hver av disse søkeordene, og Google vil deretter velge hvilken annonse som skal vises i søkeresultatet, basert på søkeordene og budene dine.
 • Når noen klikker på annonsen din, betaler du et beløp til Google. Dette kalles Cost-Per-Click (CPC) og beløpet du betaler, avhenger av hvor konkurransedyktig søkeordet er. Hvis du har høyere bud enn konkurrentene dine, vil du sannsynligvis vises øverst i søkeresultatsiden.
Nå-dine-potensielle-kunder-med-Google-Ads

Slik kan du optimalisere Google-annonsene dine

For å få best mulig resultat fra Google-annonsering, må du optimalisere kampanjer og annonsene dine. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å øke klikkfrekvensen og redusere CPC (Kostnad per klikk):

#1. Velg riktige søkeord

Bruk nøye utvalgte søkeord som er relevante for produktene eller tjenestene dine. Unngå brede søkeord og velg heller mer spesifikke, langhale søkeord. Dette kan hjelpe deg med å nå ut til en mer målrettet målgruppe.

#2. Skriv engasjerende annonsetekster

Skriv annonsetekster som er engasjerende og relevante for søkeordene dine. Prøv å inkludere spesielle tilbud eller unike fordeler som kan friste brukerne til å klikke på annonsen din.

#3. Optimaliser landingssiden

Sørg for at landingssiden på nettstedet ditt er optimalisert for å konvertere besøkende til kunder. Landingssiden bør være relevant for annonsen, og ha en tydelig handlingsoppfordring.

#4. Bruk retargeting

Retargeting er en effektiv måte å vise annonser til brukere som allerede har besøkt nettstedet ditt. 

Dette kan hjelpe deg med å øke konverteringsraten og redusere kostnadene per konvertering.

Retargeting fungerer ved å legge til en sporingskode på nettstedet ditt, som samler inn data om brukernes atferd. Deretter kan du bruke denne informasjonen til å vise målrettede annonser til brukerne når de besøker andre nettsteder.

#5. Test og optimaliser

Skal du kunne lykkes med Google-annonsering, må du kontinuerlig teste og optimalisere annonsene dine. Prøv å endre annonsetekstene, budene og målgruppen for å se hva som fungerer best for deg og bedriften din. 

Bruk analyseverktøyene til Google Ads for å samle inn data og justere annonsene dine basert på resultatene.

Annonsering-på-nett

#6. Overvåk resultatene dine

Det er viktig å overvåke resultatene dine regelmessig for å se om annonseringen din gir ønskede resultater. Sørg for å sette opp målsporingsverktøy og analyseverktøy for å måle resultater som klikkfrekvens, konverteringsrate og kostnad per konvertering. 

Basert på resultatene kan du justere annonsene, og optimalisere kampanjen din, for å oppnå bedre resultater gjennom Google Ads.

 Test gjerne ut nye funksjoner før de blir obligatoriske. Dette kan hjelpe bedrifter å tilpasse seg endringer raskt og få et forsprang på konkurrentene.

Google-annonsering med Performance Max

Performance Max-kampanjer bruker maskinlæring for å nå ut til flere kunder, og kan være en god investering for bedrifter som ønsker å utvide rekkevidden. 

Det er viktig å optimalisere kampanjene for riktig intensjonsnivå og målgruppesignaler for å få gode resultater.

Du kan også utforske nye målgruppealternativer som Affinity og Custom segment targeting, for å nå ut til nye og relevante målgrupper.

Følg med på endringene

 • Det er også viktig å være forsiktig med automatisert målgruppematching, og å optimalisere kampanjene for å unngå å bruke opp budsjettet på lite effektive kampanjer i Google-annonsering.
 • Samlet sett handler de beste praksisene for Google Ads i 2023 om å være åpen for endringer, og å prøve ut nye funksjoner og metoder.
 • Ved å følge disse anbefalingene og holde seg oppdatert på endringene som skjer i plattformen, kan bedrifter oppnå beste resultater, og avkastning på investeringen sin.
Slik-vil-Google-vise-annonser

Hva er forskjellen mellom Google-søkeannonser og Google Display-annonser?

Google-søkeannonser vises på søkeresultatsiden når noen kunder søker etter relevante søkeord eller fraser, mens Google Display-annonser vises på nettsteder som er en del av Google Display Network.

Få oppmerksomheten fra nye kunder

Display-annonser kan være bilder, videoer eller tekster, og de kan vises på nettsteder som er relatert til produktene eller tjenestene dine.

Med disse tipsene og strategiene kan du bruke Google-annonsering for å øke synligheten din på nettet og tiltrekke deg flere potensielle kunder.

Slik-lykkes-du-med-kampanjene-dine-annonsering-på-nett

Annonsering med Smart-kampanjer

Sjekk også ut smart-kampanjer på Google Ads og hvordan man enkelt kan komme i gang med å bruke dem.

Smart-kampanjer er spesielt utviklet for å hjelpe forretningsdrivende med å bruke Google Ads på en effektiv måte.

Disse kampanjene optimaliserer kontinuerlig søkeordene og annonsebudsjettet ditt, slik at potensielle kunder enkelt kan finne bedriften din når de søker etter tjenester eller produkter som du tilbyr.

For å komme i gang med Smart-kampanjer, velger man bedriftens målsetting, plassering og overvåker resultatene i Google-annonsering.

Tre ganger større sjanse for å nå ut til målgruppene

 • Smart-kampanjer er den raskeste og mest enkle måten å annonsere produktene og tjenestene dine på Google Ads.
 • Man betaler kun når noen klikker på annonsen, og dette kalles kostnad-per-klikk (CPC) annonsering.
 • Forskning viser at Smart-kampanjer er tre ganger bedre enn tidligere annonsekampanjer til å få annonsene foran riktig målgruppe.

Kontroller annonse-budsjett og hva du er villig til å betale

Smart-kampanjer gir tilgang til enkle verktøy for å kontrollere annonsekontoens budsjett, og velge hvilke produkter som skal markedsføres.

Retningen til Smart-kampanjer vil formes av forretningsmålene du definerer i din Google-annonsering.

Det er også viktig å velge riktig geografisk plassering for å tiltrekke seg potensielle kunder som er relevante for din bedrift.

Få bedre innsikt i prestasjonene til annonsen

For å optimalisere annonser og justere budsjettet i henhold til resultatene, er det viktig å overvåke resultatene nøye gjennom siden. Smart-kampanjer gjør dette enkelt med et brukervennlig kontrollpanel som gir deg innsikt i effektiviteten til annonsene dine.

Med Smart-kampanjer kan du enkelt og fleksibelt administrere annonsebudsjettet ditt.

Google's teknologi reduserer tid og krefter for manuell finjustering av innstillinger, og forbedrer kontinuerlig ytelsen for å nå de forretningsmålene du har definert.

 Det kan være lurt å teste ut Discovery-annonser eller Performance Max-kampanjer for å nå ut til nye målgrupper og øke konverteringer.

Oppsett og justering av betalingsinnstillinger i Google Ads

Når du setter opp betalingsinformasjonen for Google Ads og Google-annonsering, er det to ting du må tenke på: betalingsinnstilling og betalingsmetode. Du kan velge mellom to alternativer for betalingsinnstilling: automatisk betaling eller månedlig fakturering.

Du kan også velge betalingsmetoden som passer best for deg, som for eksempel kredittkort eller debetkort gjennom Google Ads.

Bruk av promokoder

 • Google og deres partnere gir noen ganger ut Google Ads-promokoder som en del av spesifikke tilbud.
 • Du kan bruke disse til å få kreditt eller andre belønninger i kontoen din.
 • Det er viktig å vite hvordan du kan bruke disse kodene og hva som kan hindre dem fra å fungere.

Hvordan få refusjon fra Google Ads

Hvis du ønsker tilbakebetaling fra Google Ads, kan du avbryte kontoen mens det fortsatt er kreditt igjen.

Google vil da starte en refusjon til bankkontoen eller kredittkortet som er tilknyttet kontoen din. Det er viktig å vite at det er visse situasjoner hvor tilbakebetaling ikke vil være tilgjengelig.

Grunner til at refusjon kanskje ikke er tilgjengelig

Google tilbyr ikke refusjon i visse situasjoner, for eksempel hvis du har kreditt igjen i kontoen fra en promokode, kontoen din er fortsatt aktiv, eller du har en utestående saldo som du fortsatt må betale. Det er viktig å være klare over dette for å unngå eventuelle misforståelser.

Hvordan løse vanlige problemer med fakturering og betaling

Selv om Google Ads er designet for å være en praktisk og effektiv tjeneste, kan det oppstå problemer med betaling og fakturering. Denne dokumentasjonen gir råd om hvordan du kan løse vanlige problemer og få mest mulig ut av Google Ads.

For å få mest mulig ut av annonseringen sin og unngå intern konkurranse, er det viktig for bedrifter å prøve ut ulike kampanjer på ulike segmenter eller kanaler. Dette bidrar til å maksimere resultatene av annonseringen, og hindrer bedriften fra å "kannibalisere" sine egne kampanjer.

Fremhev produktene dine i søk med Shopping-annonser

Shopping-annonser gir en enkel måte å vise produktene dine på Google Søk. Annonser vises øverst i søkeresultatene og viser viktig informasjon om produktet, som bilde, pris, merkenavn og spesifikasjoner som farge, stil eller størrelse.

Ved å klikke på annonsen er brukeren allerede klar over de viktigste produktinformasjonene, noe som øker sjansen for å konvertere til et salg med Google-annonsering.

Google-shopping-annonser-eksempel

Nå nærliggende brukere med lokale lagerannonser

Synlighet på nett kan også bidra til offline salg og konverteringer. Etterspørselen etter "shopping nær meg" har økt betraktelig de siste to årene, og stadig flere kunder bruker digitale kanaler for å finne produkter i lokale butikker.

Med lokale lagerannonser kan du skape en virtuell butikk med informasjon om åpningstider og veibeskrivelser, slik at du kan nå lokale kunder som er på utkikk etter produkter som dine.

Bygg tillit med «Seller rating extensions»

 • Anmeldelser og rangeringer lar kunder undersøke produktene dine og ta informerte kjøpsbeslutninger.
 • Ved å oppfordre kundene til å gi tilbakemeldinger om bedriften eller produktene på Google eller på en støttet vurderingsaggregator, kan du vise frem positive tilbakemeldinger og bygge tillit via «Seller rating extensions»
 • Denne automatiserte utvidelsen er spesielt utviklet for annonsører med høy rangering og viser din gjennomsnittlige rangering ut av fem stjerner, totalt antall vurderinger og hva som har ført til høy rangering, som for eksempel kvalitetsprodukter, rask leveringstid eller god kundeservice.
Seller-rating-extensions-eksempel

Få en fordel med «Price competitiveness report»

Siden det er enklere enn noensinne å sammenligne priser på nett, kan annonsører som konkurrerer på pris, gjøre produktene sine mer synlige og øke salget. Dette fungerer spesielt godt ved å bruke innsikt fra automatiserte løsninger i Google-annonsering.

«Price competitiveness report» bruker maskinlæring for å identifisere de mest konkurransedyktige produktene dine, og øke budene på dem hvis du ønsker det.

I tillegg kan salgsnotater hjelpe til med å markere tilbudene dine på en visuell måte, ved å presentere den gamle prisen med en gjennomstreking og legge til en "salgs"-banner på produktbildet.

Google-shopping-annonsering

Slik kan du annonsere på Google med Performance Max

Performance Max er en ny kampanjetype som nevnt tidligere som er basert på mål, og som lar deg markedsføre produktene dine på tvers av hele Google-nettverket i én automatisert kampanje.

Den supplerer søkebaserte kampanjer ved å tillate deg å annonsere enkeltprodukter på tvers av alle Googles kanaler, fra YouTube til Display.

Du kan hjelpe til ved å tilby høykvalitets kreative ressurser av produktene dine, og maskinlæringsmodeller vil bestemme den beste kombinasjonen av bilder, tekst og plassering for å generere leads og salg.

En vinnende strategi for vekst med Google-annonsering

Dette er bare noen av måtene Google Ads kan hjelpe deg med å sikre at produktene dine skiller seg ut for kjøpere. 

Uansett hvilket verktøy eller funksjon du velger, kan du starte i det små ved å bruke en test-og-lær-strategi, før du tar i bruk den valgte tilnærmingen i stor skala for å oppnå størst mulig vekst for bedriften din.

Først og fremst er det viktig å nevne Performance Max Campaigns (PMC), som har erstattet Smart Shopping og Local Campaigns.

Forbedre effektiviteten i kampanjene dine

PMC tilbyr full automatisering av målretting og levering basert på data fra annonsøren. For å teste PMC, bør man inkludere nye kreative elementer og signaler for å øke kampanjeffektiviteten i Google-annonsering.

Auto-Apply Recommendations er en annen funksjon som kan være nyttig for å forbedre kampanjens effektivitet. Denne funksjonen oppdaterer kampanjer automatisk med relevante funksjoner og nøkkelord. Responsive Search Ads (RSA) er også viktig å ta i betraktning.

Test kombinasjoner av ulike annonser

Dette er en ny funksjon som ble lansert i juni 2022 for å erstatte utvidede tekster. RSAs lar deg skape en annonse som avslører flere relevante meldinger og kan teste forskjellige kombinasjoner for å finne den mest effektive annonsen.

For annonsører med et stort nettsted, er Dynamic Search Ads (DSA) en viktig funksjon å ta i bruk. DSAs bruker allerede publisert innhold for å generere engasjerende overskrifter og landingssider og fokuserer på potensielle kunder som allerede søker etter produktet eller tjenesten ditt.

Sjekk også ut Smart Bidding

Å bytte fra Single Keyword Ad Groups (SKAGs) til Single Theme Ad Groups (STAGs). STAGs er mer effektive i å organisere annonser i grupper ved å knytte nøkkelord til en bestemt tema.

Dette vil bidra til å øke effektiviteten til annonseringskampanjene dine.

Til slutt, automatiserte budgivningsstrategier, spesielt Smart Bidding, er diskutert. Disse strategiene bruker maskinlæring for å optimalisere bud for konvertering eller konverteringsverdi ved hver auksjon.

Å kombinere Smart Bidding med bred matchende søkeord kan være en av de mest effektive måtene å annonsere på i Google-annonsering.

Alt i alt gir denne teksten gode tips for å forbedre din Google Ads-strategi i 2023. Ved å følge disse beste praksisene kan du øke effektiviteten og synligheten til kampanjene dine.

Hva-er-du-villig-til-å-betale-for- klikk-i-Google-Ads
Du kan bruke Responsive Search Ads, en effektiv annonsetype som kombinerer forskjellige annonseelementer for å skape mer dynamiske og personlige annonser. Dette kan hjelpe bedrifter å øke klikkfrekvensen og konverteringsraten sin.

Beste praksis for Google Ads i 2023

Her får du flere tips og råd om hvordan du kan optimalisere dine annonsekampanjer, for å få best mulig avkastning på investeringen din med Google-annonsering.

Det er viktig å være forsiktig med automatiserte forslag og anbefaler å evaluere disse manuelt før man tar en beslutning. Videre anbefales det å automatisere visse deler av kampanjen, som rapportering og publikumsekspansjon, men ikke målretting og annonseoppretting.

Test hvordan de besøkende reagerer på annonsen

 • En viktig faktor for Google Ads i 2023 er å samle inn førstepartsdata og bruke disse til å optimalisere kampanjene.
 • Dette kan gjøres ved å bruke verktøy som Google Analytics 4 eller RedTrack for å spore kundens oppførsel og samle inn data om dem.
 • Det anbefales å integrere denne dataen med Google Ads ved hjelp av PPID-systemet.

Tilpass annonsene i kundereisen

Det er også viktig å forstå kampanjenes funksjon på et grunnleggende nivå. Dette innebærer å analysere hvorfor kampanjene fungerer så bra, hvilke strategier som fungerer best, og hvilke budstrategier som er mest effektive. Videre legges det vekt på å forstå kundens kjøpsreise og bruk av søkeord i ulike stadier av denne reisen.

En annen viktig faktor i Google Ads i 2023 er å styrke listen over negative søkeord for å unngå bortkastet annonsering.

Legg til søkeord som historisk sett ikke har generert konverteringer, og filtrere ut informasjonssøkeord som "Hvordan" eller "Definisjon av".

Kartlegg-kundereisen-i-dinne-annonser-i-Google

Styrk din Quality Score

For å redusere kostnader per lead i 2023, bør du fokusere på lead-kvalitet, og eliminere søkeord og kampanjer som ikke gir gode resultater med Google-annonsering.

Videre anbefales det å øke Quality Score ved å forbedre kontokonstruksjonen, teste ulike søkeordmatchtyper, bruke relevante annonseutvidelser og undersøke konkurrentene.

Du kan også bruke automatiserte budstrategier i 2023, men dette kan føre til uventede kostnader hvis man ikke er forsiktig.

Det er viktig av å holde seg oppdatert på endringer i Google Ads, være åpen for endringer og prøve ut nye funksjoner og metoder. Det er viktig å tilpasse seg disse endringene for å oppnå best mulig resultater.

Slik-vil-Google-vise-annonser-Quality-Score

Hvordan lykkes med Google Ads?

Året 2022 var utfordrende for små og mellomstore bedrifter med endrede forbrukervaner. Samtidig gjorde Google også noen endringer i annonseringsplattformen sin.

Kostnaden per lead (CPL) økte betydelig i 91% av bransjene, med en gjennomsnittlig økning på 19%. Dette kan skyldes høye priser på grunn av inflasjon, samt annonser som vises for søk med lav kjøpsintensjon.

For å senke kostnadene per lead i Google-annonsering anbefales det å bruke en helhetlig markedsføringsstrategi, og å opprettholde en liste over negative søkeord.

Nye funksjoner i Google annonsering

Google har rullet ut nye annonseformater for bilforhandlere, som gir bedre synlighet for brukte og nye biler på Google Shopping. Dette kan være et positivt tiltak for bilbransjen som har slitt med leveranseproblemer.

Expanded Text Ads byttes ut med Responsive Search Ads

Google har erstattet Expanded Text Ads med Responsive Search Ads, som lar annonsører gi flere tekstressurser for Google å sette sammen til en annonse. Dette kan gi mer variasjon i annonsene, men også mindre kontroll for annonsørene.

Her er noen flere sentrale endringer:

 • 1. Google har stoppet støtten for Smart Shopping og lokale kampanjer, og har erstattet dem med Performance Max-kampanjer. Dette kan være positivt for noen annonsører, men krever også mer data og budsjett for å få kampanjene til å fungere.
 • 2. Google planlegger å fase ut Similar Audiences og introdusere nye og bedre målgrupper. Dette kan påvirke annonsører som bruker Similar Audiences i kampanjene sine.
 • 3. Google har innført nye konkurrentannonseringsverktøy på SERP. Dette kan være en fordel for annonsører som ønsker å overvåke konkurrentene sine.
 • 4. Google har introdusert nye forretningsnavn- og logoannonser. Dette kan hjelpe bedrifter med å beskytte navnet og merkevaren sin på SERP.
 •  5. Google har introdusert nye voiceover-funksjoner for videoannonser. Dette kan øke ad recall og senke kostnadene for annonsørene.
 •  6. Google har introdusert nye lydannonser på YouTube og smarte høyttalere.
Performance-Max-kampanjer

Dette kan være en mulighet for annonsører å utvide sin markedsføring og nå ut til potensielle kunder på flere plattformer enn bare på Google-søket. Men samtidig kan det også være en utfordring å tilpasse seg alle de nye endringene, og konkurrere med andre annonsører om oppmerksomhet og plassering med Google-annonsering.

For å lykkes i 2023 er det viktig for annonsører å ha en helhetlig markedsføringsstrategi og å være oppdatert på de nyeste trendene og verktøyene. Det kan være lurt å investere i automatisering og maskinlæring for å effektivisere annonseringsprosessen og få bedre resultater.

Forstå målgruppene bedre enn noen gang

 • En annen viktig faktor for å lykkes i Google Ads i 2023 er å ha en god forståelse av målgruppen og hva som fører til ønsket handling. Dette kan hjelpe annonsører med å skape mer relevante annonser, og øke sjansene for å konvertere besøkende til faktiske kunder.
 • Til slutt er det viktig å følge med på resultatene og analysere hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Ved å justere og optimalisere kampanjene basert på innsiktene fra analysene kan annonsører oppnå bedre resultater og øke avkastningen på investeringen med Google-annonsering.
 • Alt i alt kan 2023 bringe med seg både muligheter og utfordringer for annonsører som ønsker å lykkes i Google Ads. Ved å tilpasse seg endringene og investere i riktig teknologi og strategi, kan annonsører oppnå suksess og nå ut til potensielle kunder på tvers av ulike plattformer og kanaler.

SPØRSMÅL OG SVAR OM GOOGLE ADS (faq)

Hvor mye koster det å annonsere på Google?

Kostnaden avhenger av mange faktorer, som konkurransen om søkeordene og budene du setter. Du betaler kun når noen klikker på annonsen din, og kostnadene for klikk kan variere fra noen øre til flere dollar per klikk.

Hvor lang tid tar det å se resultater fra Google-annonseringen min?

Tidspunktet for å se resultater varierer avhengig av kampanjen din og konkurransen om søkeordene dine. Noen ganger kan du se resultater nesten umiddelbart, mens det kan ta uker eller måneder for å se en betydelig økning i trafikken.

Hva er kvalitetspoeng i Google Ads?

Kvalitetspoeng er en måling av hvor relevant og nyttig annonsen din er for brukerne. Det er basert på tre faktorer: forventet klikkfrekvens, annonse-relevans og landingssideopplevelse. Jo høyere kvalitetspoeng, desto mindre trenger du å by for å oppnå høyere annonseplassering.

Hva er Google Partners?

Google Partners-programmet gir reklamebyråer og tredjepartsleverandører en mulighet til å få tilgang til eksklusive fordeler og verktøy fra Google Ads. Dette programmet er spesielt designet for å hjelpe disse aktørene med å administrere Google Ads-kontoer på vegne av andre merker eller bedrifter.

Hvordan velger jeg riktige søkeord for Google-annonseringen min?

Forsøk å velge søkeord som er relevante for produktene eller tjenestene dine og som brukerne faktisk søker etter. Bruk også verktøy som Google Keyword Planner for å finne populære søkeord og anbefalte bud.

Kan jeg målrette annonseringen min til folk i en spesifikk geografisk plassering?

Ja, du kan velge å målrette annonseringen din til spesifikke geografiske områder, som byer, regioner eller land. Dette kan være spesielt nyttig for lokale bedrifter som ønsker å tiltrekke seg kunder i sitt nærområde.

Hvordan fungerer Google Ads?

Google Ads fungerer ved hjelp av et budsystem der annonsører konkurrerer om plasseringer i søkeresultatene og på andre nettsteder ved å by på nøkkelord og betale per klikk (PPC) eller per tusen visninger (CPM).

Oppsummering

Google-annonsering kan være en svært effektiv måte å øke synligheten din på nettet og nå ut til en større målgruppe. Ved å optimalisere annonseringen din kan du øke klikkfrekvensen og redusere kostnadene per konvertering.

Husk å velge riktige søkeord, skrive engasjerende annonsetekster, optimalisere landingssiden, bruke retargeting, teste og optimalisere kontinuerlig, og overvåke resultatene dine for å oppnå best mulig resultat.

Om forfatteren

Bjørn Marius Narjord

SEO-spesialist som deler mine beste råd og tips i Intentbloggen. Jeg har over 10 års erfaring med digital markedsføring og synlighet på nett. 

Bjorn-Marius-Narjord-Intent-SEO-og-Digital-Intentbloggen

Se også disse sakene

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}