Guider, tips og nyttige ressurser om SEO!

SEO i 2023 vil gi både muligheter og større utfordringer. Det holder ikke lenger å skape innhold og funksjonalitet basert på antagelser. Du må benytte innsikt og data for å bedømme hvilken retning du bør ta, og skape verdi basert på hva de du ønsker å nå ut til ser etter av løsninger, tjenester og informasjon. Konkurransen øker på flere områder innen synlighet i søkemotorene, men du vil kunne ha et stort fortrinn med datadrevet SEO.

Få mer verdi fra søkemotorene

Med bedre kontroll over hvilke grep du tar med din fortjente synlighet i Google og andre søkemotorer, vil du lettere få ønsket vekst på nett – og kunne måle effekten av grepene du tar.

Økt trafikk på nett

Nå de menneskene du ønsker å henvende deg til ved å posisjonere deg med en distinkt tilstedeværelse i søkemotorene.

Mer synlig i Google

Bruk Google på riktig måte ved å samordne hjelpemidler og knytte disse til dine egne kanaler. Slik vil du kunne styrke dine egne kanaler.

Raskere nettsider

Ta grep for raskere sider og bedre samspill med søkemotorene. SEO avhenger mer og mer av hastighet og smidig kode.

SEO Casestudie: 
357% organisk vekst i Google på 36 uker

Her kan du lese om hvordan jeg over de siste månedene har skapt stor vekst i organisk synlighet på denne bloggen. Les om hva jeg gjorde, hvordan jeg gjorde det, og hvordan du kan gjøre det samme!

Analyse og tekniske elementer for SEO 

Her finner du flere guider og artiker om hvordan du best mulig kan legge til rette for vellykket SEO, og hva som må til for å lykkes med dette.

mars 3, 2023

Slik lykkes du med lokal SEO

mars 16, 2022

Teknisk SEO

mars 12, 2022

SEO Analyse

januar 11, 2022

Verktøy SEO

SEO i norske rammer 

Finn ut mer om SEO under norske forhold og hva som rører seg i bransjen. Her kan du finne aktører, byråer og kunnskap om faget. 

juli 28, 2022

Hvordan velge SEO-byrå?

august 17, 2021

SEO Norge: Den Ultimate Guiden 2023

Tips og praktiske råd til SEO

Praktiske tips og smarte måter å løse arbeidet med synlighet på nett. Finn guider og punkter for hva du bør gjøre. Forbedre din synlighet allerede i dag!

mars 5, 2023

Slik samspiller SEO og webdesign

februar 10, 2023

Priser på SEO i 2023

august 17, 2021

Søkemotoroptimalisering tips

SEO forklart

Her finner du ut mer om hva SEO handler om, og hva som skiller de ulike begrepene innenfor markedsføring i søkemotorene. 

februar 9, 2023

SEO Optimalisering

desember 1, 2022

SEO i 2023: Den definitive Guiden

mai 21, 2021

Hva er SEO?

Analyser av søkeord og søkeintensjon 

I denne kategorien finner du alt du trenger å vite om analyser som omhandler søkeord og intensjonen bak et søk i Google.  

februar 12, 2023

Hva er søkeintensjon i SEO?

Støtteartikler om SEO

Sjekk ut mer generelle artikler om SEO og digital markedsføring. Her finner du tips og muligheter for å forbedre den digitale tilværelsen. 

Anmeldelse av verktøyet Morningscore

Gjør Søkemotoroptimalisering riktig

Få fart på arbeidet ditt i Google og få:

økt vekst i organisk trafikk

Med  innsikt og data sammen med gode prosesser for hvordan du kan bli bedre på fortjent trafikk og tilstedeværelse i Google, kan jeg få deg på rett kjøl med dette arbeidet. Trenger du en vurdering av din situasjon eller konkrete tjenester kan jeg hjelpe deg.

Bjorn-Marius-Narjord-Intent-SEO-og-Digital

Bjørn Marius Narjord

Jeg har jobbet innenfor kommunikasjon og digital markedsføring i over 10 år, men de siste årene har jeg spesialisert meg mer og mer mot synlighet på nett og SEO. Du har et ønske om bedre resultater i Google, og jeg kan bidra til at du forsterker din tilstedeværelse i en av de mest virkningsfulle disiplinene; søkemotoroptimalisering.

La ditt nettsted bli din viktigste kanal for dialog, informasjon og salg av varer og tjenester. Gjennom flere ulike prosjekter har jeg hjulpet bedrifter med dette. Du sitter garantert på et stort potensial for bedre resultater i verdens største søkemotor. La kunnskapen din og tjenestene dine innta en enda mer tilgjengelig profil – der folk faktisk leter etter løsninger. Hver dag året rundt. 

Få med deg alle poster i nyhetsbrevet!

Her finner du nyttig materiale om SEO. Hold deg oppdatert med kvalitetsposter fra Intentbloggen. Meld deg på nyhetsbrevet for å få med deg det siste om synlighet på nett og Google. Det er helt gratis.