SEO Oslo:
Søkemotoroptimalisering levert fra en ekspert utenfor bykjernen


Vi holder ikke til i Oslo med fysiske lokaler. Derimot sitter vi et stykke utenfor byen, men med konkurransedyktige tjenester i verktøykassa.

Etter Covid har vi sett store endringer i det digitale landskapet. Nå er det ikke lenger så farlig hvor en sitter i verden - så lenge en har den rette kunnskapen. Og vi vil gjøre jobben like godt som et SEO-byrå i Oslo.

Bjørn Marius Narjord, Intent SEO & Digital

Bjorn-Marius-Narjord-Intent-SEO-Digital-Intentbloggen

SEO-byrå som satser - Også i Oslo

Vi satser på SEO, og har flere verdifulle posisjoner i søkemarkedet. Vi ønsker å tilføre deg mer trafikk fra Google, men først og fremst plassere søkemotoroptimalisering (seo) riktig inn i din totale markedsføring. SEO gjort riktig er det mest effektive du kan gjøre innenfor synlighet på nett.

Våre kunder kan like godt være i Oslo, i Trondheim eller på Hamar og Innlandet.

Viktige tjenester er SEO-strategi, SEO-analyse og Innholdsproduksjon for nettsider som vil oppnå vekst. Tjenester som webutvikling og webdesign samarbeider vi med eksperter på dette området.

SEO-byra-utenfor-bykjernen-i-Oslo

Digital markedsføring blir viktigere

Markedsføring i sosiale medier og Google Ads er selvfølgelig viktige aktiviteter. Men ta en titt på hva du kan spare ved å bygge egen tilstedeværelse i Google, på egne plattformer. Annonser i Google Ads, sosiale medier og andre kanaler må hele tiden finansieres. 

Med SEO har du mulighet til å bygge verdi på nettsiden din, med aktiviteter som slår de aller fleste andre tiltak innenfor markedsføring på nett. En god strategi er den beste starten.

SEO Casestudie: 357% vekst i Google på 36 uker!

Det siste året har jeg skapt stor organisk vekst i søkemotoren, og dette er noe jeg også kan hjelpe deg med. Basert på egne erfaring, testing og ekte resultater kan du også lykkes med søkemotoroptimalisering. 

«SEO Oslo» populært i søk

«SEO Oslo», «SEO byrå i Oslo» og «SEO Oslo» er søkeord og resultater i Google som har høye volum. Dette viser at bedrifter i Oslo ser verdien i søkemotoroptimalisering som markedsføringsaktivitet. Noe kunder og bedrifter gjør riktig i!

SEO-i-Oslo-levert-fra-en-utfordrer

Et SEO-byrå som hjelper til å lykkes med dette vil tilføre verdi for deg.

Hvordan jobber jeg med SEO?

Jeg jobber etter innsikt og data, noe som kan kalles en datadrevet tilnærming. Jeg ber deg ikke gjøre noe som ikke er understøttet av god innsikt. Hemmer dette kreativitet og utforming på noe vis?

Nettsiden din trenger god SEO

Neida, det gir bare bedre grunnlag for å gjøre de riktige tingene i rett rekkefølge. For meg er det også viktig å følge Googles retningslinjer og andre normer for godt håndverk innen organisk synlighet på nett.

Nettsiden-skal-tilfore-bedrifter-resultater-gjennom-digitale-posisjoner-og-trafikk-i-Google

Gode verktøy er avgjørende

I tillegg bruker jeg flere ulike verktøy som bidrar til å skaffe grunnlag for gode data og gode beslutninger. Nettsider som byge på god strategi basert på denne innsikten vil øke verdien sin og prestere bedre når det kommer til søkemotoroptimalisering. Dette handler om digital tilstedeværelse.

SEO basert på gode analyser

Min spesialisering er å identifisere din posisjon (og konkurrentens) og finne områder du kan hevde deg på. Deretter hjelper jeg deg med å skape de riktige ressursene som Google vil like og fremheve i sine resultater.

Hvorfor er SEO viktig?

Søkemotoroptimalisering er ofte forbundet med litt mystikk og vanskelig å forklare og forstå, men egentlig er prinsippet enkelt selv om det er mye å ta forbehold med. Google har flere hundre rangeringsfaktorer som teller inn for tilstedeværelse i søkemotoren.

Et-SEO-byra-ma-tilfore-bedrifter-verdi-til-nettsiden-med-teknisk-hjelp-god-research-og-SEO-som-gir-deg-resultater

Google er størst i Norge

Likevel, tenk på det slik: Google er en plattform som "alle" bruker.

(97 prosent i Norge) og de fleste starter her når de skal finne ut noe eller kjøpe noe. Det er et ganske så sikkert adferdsmønster i dag.

Sokemotoroptimalisering-SEO-i-Oslo-levert-av-et-SEO-byra-som-satser-utenfor-byen

Få mer trafikk

Da er det viktig, faktisk ganske avgjørende, at du har en relevant synlighet i søkemotorene.

Ellers finner de som søker konkurrenter og nettsiden til andre aktører, i stedet for deg. Dette ville nok et SEO-byrå i Oslo også anbefalt deg å gjøre. 

Sokeord-er-avgjorende-for-godt-innhold.-Teknisk-tilstand-pa-nettsiden-gjor-SEO-bedre.

Hvem samarbeider jeg med?

Solid Media er et SEO-byrå i Oslo vi har faglig dialog med, og som vi finner inspirasjon fra.

For å lykkes med SEO samarbeider jeg med tekstforfattere, designere, webutviklere og innholdsprodusenter for å skape solide plattformer og kvalitetsinnhold i ulike kanaler. Jeg har med andre ord et stort faglig nettverk.

Hvor lang tid tar arbeid med SEO?

Utfordringen for oss som jobber med SEO er å kommunisere hvor mye tid det tar og hvor lenge dette arbeidet må gjøres. Det korte svaret er at det tar tid, og det må jobbes med dette kontinuerlig over lengre perioder.

SEO handler om innsikt og overblikk

Likevel er klare mål med på å definere tidlig hva du ønsker å oppnå, og det bidrar til at du fortere ser hva som fungerer og ikke. Det som fungerer, fortsetter du å gjøre.

Gjør mer av det som fungerer

Det som ikke fungerer, dropper du. For å finne ut dette er det viktig å legge til rette for at du har full oversikt over data. Innsikt er nøkkelen.

Teknisk-SEO-analyse-av-sokeord-og-SEO-til-bedrifter-i-Oslo

Hvordan komme i gang med SEO?

Du bør ta en fot i bakken og finne ut hvor du står i dag. Ikke stress med å utvikle en teknisk nettside før du har sett på hva du vil oppnå og hvilke mål du har.

Start med SEO fra begynnelsen av

Det er ganske avgjørende fordi SEO bør komme inn i bildet så tidlig som mulig. Ellers er det fort at det blir mye du må rette på og justere etterpå. Det kan være både dumt og dyrt.


Og tidkrevende.

Må jeg starte helt på nytt med min nettside?

Ikke nødvendigvis. Det er fullt mulig å ta utgangspunkt i en eksisterende nettside og gjøre den bedre. Jeg analyserer sider både med under 500 sider eller mer. 


Har du planer om en ny nettløsning kan jeg hjelpe deg med å planlegge denne så du får maksimalt ut av innhold, oppbygging og målretting.

Posisjoner deg bedre i Google

  • Google blir en viktigere aktør for deg framover.
  • Dine konkurrenter er veldig fornøyd så lenge du ikke tar posisjon i søkemotoren.
  • Da er det de som får synligheten!

La meg hjelpe deg å gjøre en forandring på dette. Start jobben med å skape verdifull organisk trafikk fra søkemotorer i Google i dag. Bygg merkevare og styrk lønnsomheten med SEO.

Oppnå vekst som gir effekt over mange år

SEO og arbeid med synlighet i søkemotorene er ikke gjort over natta. Det er viktig å vite at dette kan ta tid, men at gevinsten på sikt kan bli stor.

Tålmodig med målrettet arbeid med SEO gir resultater

Det er likevel viktig å finne gode og relevante mål for hva du vil oppnå, selv om du ikke ser resultater med en gang. Etter hvert som du bygger relevant synlighet og styrker verdien av ditt nettsted vil du gradvis se utvikling.

Konkurrentene kaprer de beste plassene i Google

Det gjør fort dessverre konkurrentene dine som kan ha jobbet godt med dette, og de får inntjeningen du kunne hatt på tilsvarende produkter eller tjenester. (Ja så viktig er faktisk SEO i dag – det står fort om eksistensen for din bedrift om dette ikke er på plass).

Erfaring med flere disipliner innen digital markedsføring

Jeg er definitivt en «T-shaped marketing»-type, med spesialisering innen SEO. Men med bakgrunn fra kommunikasjon er jeg spesielt god på å forme budskap.

Dette er en fordel for deg, fordi vi sammen kan identifisere hva du trenger å formidle til dine kunder og omgivelser.

01

Det er viktig å komme riktig ut fra start

Arbeid med søkemotoroptimalisering handler også mye om å gjøre ting i riktig rekkefølge. Har du laget en side, etablert en struktur og fått produsert innhold, er det vanskeligere å gjøre de gode grepene med SEO dersom du ikke har tatt forbehold med hvilke områder du ønsker synlighet omkring.

02

Datadrevet - så kreativ

Med et godt forarbeid omkring dette vil du få en stødig og tydelig retning for hva du bør fokusere på når det gjelder innholdet ditt, men også struktur og oppsett. Deretter kan du være kreativ! Da vil du oppnå gode resultater som gir deg reell verdi.

03

Frilans eller SEO-byrå?

Bedrifter trenger SEO som bringer nettsiden og tilhørende kanaler opp på et nivå, der de leverer verdi for kjernevirksomheten. Dette er de viktigste oppgavene til et SEO-byrå. Dette er også en oppgave en frilanser kan løse for deg, med det rette samarbeidet. 

Vi har plass til flere kunder

Ta kontakt om du trenger hjelp med organisk synlighet på nett. Jeg kan hjelpe deg med å se på din nå-situasjon og finne muligheter gjennom de data du allerede har tilgjengelig, eller via andre verktøy. 


Sammen kan vi få deg på rett spor i dine digitale kanaler!

Ønsker du å styrke din tilstedeværelse i Google?

Jeg hjelper deg hvert steg på veien til optimalisering av din kunnskap, dine varer eller tjenester.

Send en melding i skjema om du har spørsmål om SEO, om du trenger hjelp med dette eller om det er noe annet du lurer på om temaet.

Ikke et SEO-byrå i Oslo, men vi hjelper deg likevel å lykkes med SEO og digital markedsføring! Det gir gode resultater.